B2B

Sportieve E-Bike in Business Class
Gezondere, blijere medewerkers die beter en op tijd op het werk komen. Besparen op parkeer- en autokosten. Een groener en vriendelijker imago. Een competitief voordeel bij het aantrekken en behouden van talent. Dat is wat u bereikt als u binnen uw organisatie bedrijfsfietsen via fietsleasing aanbiedt. De overheid helpt daarbij nog extra met fiscale voordelen, zowel voor de werkgever als voor de werknemer.
E-BikeAdventure begeleidt uw bedrijf van A tot Z bij het realiseren van het ideale fietsplan.
• We beheersen zowel de theorie (analyse, fiscaliteit, organisatie) als de praktijk (levering, beheer en dienst na verkoop).
• Goede keuze aan modellen van topmerken
• Formules voor fietsaankoop of fietsleasing, desgewenst via uw vertrouwde (auto)leasingbedrijf

Fietsleasing

• Hoe zou het zijn, mocht je als werkgever een fiets naar keuze kunnen aanbieden aan je medewerkers en dit volledig kostenneutraal voor jou als werkgever?
• Naargelang de voorkeur van de werkgever kan een bedrijfsfiets bovenop het loon worden gegeven of in de vorm van een kostenneutrale loonruil (onder bepaalde voorwaarden). Dat betekent dat de medewerker bruto loon inlevert om de fiets te betalen. In vergelijking met een persoonlijke aankoop, los van het werk, is dat 25 tot 35% goedkoper.
• Bij E-BikeAdventure specialiseren we ons in fietsleasing en fietsaankoop voor bedrijven.

One-stop shopping, transparante budgettering

E-BikeAdventure vormt uw toegang tot een breed gamma sportieve E-Bikes. Daarnaast bundelen we desgewenst ook onderhoud, verzekering, pechhulp, etc tot één handig pakket. Zo kan jouw bedrijf zich volop op haar kernactiviteiten blijven concentreren. De fietsen kunnen aangeboden worden in fietsaankoop of in fietsleasing, waarbij we kunnen werken via jouw (auto)leasingpartner. In elk geval krijgt u zekerheid en een eenvoudig beheersbaar budget.

Onderhoudscontract

Een goed onderhouden fiets staat garant voor een aangename fietservaring. Met een onderhoudscontract blijven uw bedrijfsfietsen in topconditie, waardoor ze lekker rijden en veilig zijn. Het onderhoud wordt uitgevoerd door bekwame monteurs. Met de E-BikeAdventure servicepas kan de gebruiker het onderhoud ‘betalen’ zonder daar geld voor te moeten neertellen.

Verzekering

De fietsen worden verzekerd tegen het risico op schade en diefstal. Uiteraard vragen we je om de fiets steeds goed op slot te zetten en tenzij anders gemeld is een ART2 gekeurd slot al inbegrepen in onze tarieven. Bij een gedeeltelijke schade, bv een valpartij of een mislukte diefstal, wordt de fiets hersteld, waarbij enkel een kleine vrijstelling te betalen blijft.

Pechhulp

Zelfs met een goed onderhouden fiets kan het nog gebeuren dat de pechduivel toeslaat. Om er ook voor te zorgen dat je geen zorgen hebt, bieden we een dienst pechhulp aan.

E-BIKEADVENTURE

Wij zijn E-BikeAdventure. Gedreven en staan voor passie, service en vakmanschap. Kom gerust eens langs om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen, we schenken koffie van verse bonen of thee.

Hulp nodig?

Ons serviceteam staat
voor je klaar!

+31 6 81296525

+31 6 53353309

Noordeind 4
7815 PA Emmen

OPENINGSTIJDEN

DI t/m ZA

van 9.00 – 17.00

ZO - MA

gesloten